994 73 539
post@dengladeku.no
Holmeide, 6630 Tingvoll

Gårdsbutikk

Noen av våre produkter

Ripsgele

Laget etter gammel oppskrift av bær fra egen hage på Nordigarden, og fra gode naboer. Passer godt til vafler og rømme, eller til kjøttmiddagen.

Plommegele

En mild gele laget av saft fra norske plommer. Den smaker godt til boller, julebrød og annen bakst, men er også god til vafler sammen med rømme eller til bløtkakefyll. Fargen på geleen varierer med plommesortene.

Bringebærgele

Nydelig rødfarge og frisk bringebærsmak! Passer godt som tilbehør til ost, vafler med rømme, som topping på kaker, gjerne ostekake.

Solbærmarmelade

Et deilig syltetøy med smak av sol og sommer. Laget etter mormors egen oppskrift, med vaniljestang i. Nydelig tilbehør til ost, i viltsausen, til kjøttretter og til vafler sammen med rømme.

Hermetiske plommer

Hermetiske plommer og plommegrøt er bestemorminner for meg! Jeg bruker norske plommer og hermetiserer dem som i gamle dager. Plommene smaker ekstra godt med pisket krem og et dryss av kanel, gjerne servert i høye glass.

Mølsgraut

Mølsgraut er tradisjonsmat fra Nordmøre, i slekt med gomme, søst, dravle, alt etter hvor du kommer fra. Laget av melk fra våre egne kyr. Melka kokes hele dagen, til slutt smaker den litt brunost og litt karamell. Nydelig på vafler, lefse, brød osv. Vi har den alltid på kafeen! Den serveres på nystekte vafler og det heter graut og bakels.

I gardsbutikken får du kjøpt mange lokale produkter; noen ureiste, noen kortreiste og noen litt mer langreiste. Og Tingvollostene har vi som regel inne...Rørosis og fruktdrikkene fra Safteriet er faste smaker hos oss.

Alle produktene i butikken er kvalitetsvarer som vi kjenner til og kan anbefale, og mange passer godt sammen som spiselige gaver.
Vi har også lokalt håndarbeid og husflidsprodukter.

Disse nydelige oljene får vi fra Nordlysmat i Alta

Av andre lokale produkter har vi:

Smurte potetlefser, etter bestemors oppskrift!

Mosbøen Gård sine hjemmebakte flatbrød

De gode spekepølsene fra Villsaubutikken på Smøla;
med smaker av blåbær, ramsløk, hvitløk og rødvin

Bærsirup, krydder og bær-eddiker fra Halaas på Eide

Havsnø; det reine havsaltet fra Gossen

Salatost fra Derinngarden

Gulrotmarmelader fra Smøla

Våre egne produkter fra skogen, bl a tørka sopp og granskuddolje

Strikka produkter

Barneklær og luer/pannebånd

Kokebøker, bl a Tantes Energimat, super for folk som trener